Samenwerkingen

In de logopediepraktijk Salland werken we nauw samen met diverse vakgebieden. Hieronder vindt u een lijst van disciplines waarmee we onder andere samenwerken:

 

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Logopedisten werkzaam binnen basisonderwijs o.a. gemeente Raalte, Olst/Wijhe, Hellendoorn

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Logopedisten werkzaam binnen speciaal basisonderwijs

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Logopedisten binnen ZML onderwijs te Raalte

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Trias

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Peuterplus Parabool

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Tandartspraktijk Bakker (OMFT)

deskundig intakegesprek en gerichte therapie (Kinder)Fysiotherapeuten te Raalte

deskundig intakegesprek en gerichte therapie (kinder)Ergotherapeuten te Raalte

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Cesartherapeuten te Raalte

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Diëtisten

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Fysiotherapeuten binnen alle dorpen (Raalte, Heeten, Luttenberg, Holten, Wijhe ed)

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Kinderopvang ’t Schoapie

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Psycholoog ouderenzorg

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Paramedisch team Salland De Logopediepraktijk Salland maakt deel uit van het paramedisch team Salland. Dit team is speciaal opgericht voor de zorg voor de ouderen binnen Salland. De deelnemende logopedist is ook Parkinson gecertificeerd en MS gecertificeerd.

deskundig intakegesprek en gerichte therapie We werken samen met: de Parabool: Peuterplus: collega’s uit de praktijk komen hier voor het geven van logopedie aan kinderen en het geven van adviezen aan ouders en begeleidsters.

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Kletspraat in beweging: in samenwerking met de kinderfysiotherapeut wordt in 10 lessen spelenderwijs kinderen van groep 3 en 4 extra ondersteuning gegeven ten aanzien van het schrijfonderwijs, letterkennis, woordenschat. Zowel mondeling als schriftelijk verwoorden.

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Wijs met letters in beweging: in samenwerking met de kinderfysiotherapeut wordt in 10 lessen spelenderwijs kinderen van groep 2 een duwtje in de rug gegeven als voorbereiding voor groep 3 gericht op het lees- en schrijfproces.

deskundig intakegesprek en gerichte therapie Naast bovenstaande disciplines werken onze logopedist uiteraard ook samen met de leerkrachten en/of andere zorgverleners van de cliënt. Op deze manier kunnen de behandelingen op elkaar afgestemd worden om vervolgens een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Logopedie is meer dan spraakles - zang, spraak, gehoor, slikken, eten, drinken, houding lezen, spelling, dyslexie, ademtherapie, massages, ontspanning

Contact

 

Stationsstraat 5
8102 EB Raalte
Algemeen tel.nr: 0572 – 35 11 00
E-mail adres: info@logopediesalland.nl

Nieuwsgierig naar al onze vestigingen?

Privacy verklaring

Kvk: 08190412

Lid van:

Nederlandse vereniging voor logopedie en foniatrie
kwaliteitstoets HCA
Copyright © 2024 Logopediepraktijk Salland