Cursus houding en stem

Ben jij iemand die regelmatig voor groepen staat, presentaties geeft, of veel online communiceert?

Ben jij iemand die regelmatig voor groepen staat, presentaties geeft, of veel online communiceert? Dan hebben wij de perfecte cursus voor jou: ‘Houding en stem, een gouden duo.’ Bij Logopediepraktijk Salland geloven we dat een goede houding en stemgebruik essentieel zijn voor effectieve communicatie. Daarom bieden we een unieke cursus aan om jou te helpen je stem en houding te optimaliseren.

Onze cursus wordt gegeven door twee ervaren professionals: Mieke Schaftenaar, een oefentherapeut-Cesar, en Dorothé Groen-Schulten, een ervaren logopedist. In slechts drie bijeenkomsten van 1,5 uur leer je jouw eigen stem herkennen, raak je vertrouwd met jouw manier van spreken, en ontwikkel je de vaardigheden om dit optimaal te gebruiken, zowel in één-op-één gesprekken als bij spreken voor groepen. Bovendien word je je bewust van jouw houding en leer je deze te optimaliseren voor krachtige communicatie.

Wat kun je verwachten van onze cursus ‘Houding en stem, een gouden duo’?

  • Praktische tips en adviezen die direct in jouw dagelijkse werk toepasbaar zijn.
  • Kleine groepssessies voor persoonlijke aandacht en interactieve oefeningen.
  • Verbeterde communicatievaardigheden voor effectievere boodschapoverdracht.
  • Langdurige ondersteuning voor een gezonde en krachtige stem.

Onze reguliere cursus wordt aangeboden in zowel het voorjaar als het najaar, bestaande uit drie lessen van 1,5 uur elk. De kosten voor deze waardevolle cursus bedragen slechts €160,- per persoon. Met een maximum van 12 deelnemers zorgen we voor een persoonlijke en betrokken leerervaring.

De thema’s die we behandelen tijdens de cursus zijn onder andere houding, stemgebruik, presenteren, spreken voor groepen, en we bieden advies op maat om jouw specifieke behoeften aan te pakken.

Heb je interesse in onze cursus ‘Houding en stem, een gouden duo’? Neem dan gerust contact met ons op via dorothe@logopediesalland.nl om meer informatie te ontvangen of om je aan te melden. We bieden ook de mogelijkheid om de cursus overdag te organiseren, mocht dat beter bij jouw schema passen.

Bij Logopediepraktijk Salland zijn we toegewijd aan het verbeteren van jouw communicatievaardigheden en het versterken van jouw zelfvertrouwen. Sluit je aan bij onze cursus en ontdek hoe een goede houding en stemgebruik het verschil kunnen maken in jouw professionele leven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Heeft u vragen over deze cursus, neem gerust contact met ons op.

 

15 + 11 =

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van
7:45 uur tot 17:45 uur
Maandagavond tot 21:00 uur
Zaterdag: 8:30 uur tot 12:00 uur

Bekijk ook onze vestigingen 

Telefoonnummer: 0572-351100

Op maandagochtend en donderdagochtend is onze praktijkondersteuner aanwezig.
e-mailadres: info@logopediesalland.nl

Logopedie is meer dan spraakles - zang, spraak, gehoor, slikken, eten, drinken, houding lezen, spelling, dyslexie, ademtherapie, massages, ontspanning

Contact

 

Stationsstraat 5
8102 EB Raalte
Algemeen tel.nr: 0572 – 35 11 00
E-mail adres: info@logopediesalland.nl

Nieuwsgierig naar al onze vestigingen?

Privacy verklaring

Kvk: 08190412

Lid van:

Nederlandse vereniging voor logopedie en foniatrie
kwaliteitstoets HCA
Copyright © 2024 Logopediepraktijk Salland