Logopediepraktijk Salland bestaat ruim 30 jaar! En dat gaan we vieren!

In de week van 24 september tot en met zaterdag 29 september 2018 vinden verschillende activiteiten plaats om het 30-jarig bestaan van de praktijk te vieren. Wat gaan we doen?

Woensdag 26 september 2018 worden workshops gegeven van 19.00 – 21.00 uur in de Logopediepraktijk Salland aan de Stationsstraat 5 te Raalte. De volgende workshops worden gegeven.

  1. De spraak- en taalontwikkeling van het jonge kind. Hoe is de normale ontwikkeling en hoe ondersteun ik mijn kind bij de spraak- en taalontwikkeling;
  2. Help uw kind met het lezen en de spelling, de logopedist vertelt in de workshop over het programma ‘Taal in blokjes’ en het programma ‘Wijs met letters in beweging’;
  3. Heeft u regelmatig stemklachten, hoe kan de logopedist u helpen? Hoe kan de logopedist helpen bij slikklachten en communicatieproblemen bij ouderen?

Inschrijven voor één van de workshops is mogelijk vanaf 1 september 2018.

Donderdag 27 september 2018 worden workshops gegeven van 19.00 – 21.00 uur in de Logopediepraktijk Salland aan de Stationsstraat 5 te Raalte.
De volgende workshops worden gegeven:

  1. TOS (taalontwikkelingsstoornissen)
  2. Wijs met Letters, Taal in Blokjes in relatie tot lezen en spelling.
  3. Logopedie bij ouderen en logopedie bij cliënten met stemstoornissen

Zaterdag 29 september 2018 houden we open huis. We organiseren activiteiten voor kinderen (spelletjes in de praktijk, schminken, ed.) en er worden kleurplaten uitgedeeld met het nieuwe logo van onze praktijk. Tijdens het open huis kan u informatie krijgen over uiteenlopende thema’s die gerelateerd zijn aan de logopedie, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het open huis is van 10.00 – 14.00 uur, locatie Stationsstraat 5 te Raalte.

Het team van logopedisten staat dan en ook nu graag voor u klaar.
In het formulier hieronder kunt u zichzelf opgeven voor één van de workshops.

 

Aanmeldformulier workshops 26 en 27 september

 

Verificatie