Gevraagd:enthousiaste logopedist (m/v), ervarend of beginnend

Binnen de Logopediepraktijk Salland is per 01-09-2018 voor 3 à 4 dagen per week plaats voor een enthousiaste logopedist.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een HBO afgestudeerde logopedist, je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je hebt een enthousiaste, positieve en energieke werkhouding. Voorkeur gaat uit naar een collega met ervaring in een eerstelijnspraktijk. Naast het methodisch logopedisch handelen ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte verslaglegging. Een aanvullende taak is het onderhouden van contacten met ouders of partners en externe deskundigen. Zowel zelfstandig kunnen werken als het werken in teamverband is van belang.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie voor 3 à 4 dagen per week. Je bent werkzaam in een team waar ruimte is voor collegiaal overleg. Vanzelfsprekend is het binnen de praktijk mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen in het logopedisch vak. Salaris is marktconform.

Over de praktijk
De Logopediepraktijk Salland is een allround logopediepraktijk, met meerdere specialisaties, gevestigd in Salland en Twente. De praktijk bestaat sinds 1987, inmiddels ruim 30 jaar. Een team van logopedisten is werkzaam in de praktijk. De praktijk heeft vele samenwerkingsverbanden. De Logopediepraktijk Salland heeft met succes de vrijwillige kwaliteitstoets Logopedie behaald.

Reacties, met een pasfoto vóór d.d. 14-06-2018 mailen aan:

Reacties/ informatie:
Logopediepraktijk Salland
t.a.v. Th.G.M. Groen-Schulten
Fazant 32
8103 EL Raalte
tel. 0572 – 362140
E-mail: info@logopediesalland.nl
web: www.logopediesalland.nl