Logopediepraktijk Salland

Logopedie – dyslexie – stotteren – preverbale logopedie – ouderenzorg – omft – sensorische informatie

De Logopediepraktijk Salland is een allround logopediepraktijk, met meerdere specialisaties, gevestigd in Salland en Twente. De praktijk bestaat sinds 1987, inmiddels ruim 30 jaar. Een team van logopedisten is werkzaam in de praktijk. De praktijk heeft vele samenwerkingsverbanden. De Logopediepraktijk Salland heeft met succes de vrijwillige kwaliteitstoets Logopedie behaald.

Gevraagd:

 

enthousiaste logopedist (m/v)

ervarend of beginnend

Binnen de Logopediepraktijk Salland is per 01-12-2018 (eerder starten is in overleg mogelijk) voor 4 dagen per week plaats voor een enthousiaste logopedist.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een HBO afgestudeerde logopedist, je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je hebt een enthousiaste, positieve en energieke werkhouding. Voorkeur gaat uit naar een collega met ervaring in een eerstelijnspraktijk. Naast het methodisch logopedisch handelen ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte verslaglegging. Een aanvullende taak is het onderhouden van contacten met ouders of partners en externe deskundigen. Zowel zelfstandig kunnen werken als het werken in teamverband is van belang.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie voor 4 dagen per week. Je bent werkzaam in een team waar ruimte is voor collegiaal overleg. Vanzelfsprekend is het binnen de praktijk mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen in het logopedisch vak. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Reacties, met een pasfoto mailen aan:

 

Reacties/ informatie:
Logopediepraktijk Salland

t.a.v. Dorothé Groen-Schulten
Stationsstraat 5

8102 EB Raalte
tel. 0572 – 351100/ 06 – 18216129
E-mail: info@logopediesalland.nl

web: www.logopediesalland.nl